PostHeaderIcon Sponsorcommissie

Sponsoren hartelijk welkom op onze sponsorpagina,

Hier ziet u alle sponsors die VV Sambeek op welke wijze dan ook steunen.

Wij zijn een hardgroeiende dorpsvereniging aan de zuidkant van Boxmeer Waardoor wij ook veel leden uit boxmeer hebben. Bij ons staan de sfeer en het warme gevoel hoog in het vaandel en combineren deze met onze gezamenlijke passie voor het voetbal.

Om alles binnen de vereniging in goede banen te leiden zijn wij afhankelijk van de financiele steun van onze sponsoren.

U kunt ons op verschillende manieren steunen door tal van mogelijkheden, met evenveel waardering van al deze mogelijkheden.

Dus meldt u aan bij onderstaand e-mailadres en steun onze hardgroeiende en vooral gezellige vereniging. Weet je als lid nog een sponsor mail ons dan ook even dan nemen wij meteen contact op met deze sponsor. Zie de mogelijkheden op de buttons hier rechs in beeld onder de "Sponsorcommissie".

De sponsorcommissie bestaat uit Patrick Grevel, Nicky De Heuvel, Marc van Bree, Jan van Os en Tiny Loeffen.

Laatst aangepast ( woensdag 23 november 2016 14:14 )