PostHeaderIcon
WEBSHOP

PostHeaderIcon Webshop voor kleding

Beste leden,

Sinds kort is het mogelijk gemaakt om via de website van VV Sambeek nieuwe trainingskleding te bestellen.

Er is samen met SPORT 2000 van Neerven een kledinglijn voor de training samengesteld. Het betreft een collectie van het merk Hummel en is te bestellen via de website van VV Sambeek.

Bij aanschaf van de trainingskleding krijgen de leden een korting. Deze korting wordt direct verrekend bij de bestelling.

Hoe werkt het?
Ga naar de link webshop clubkleding, maak je keuze voor het product en maat en voeg ze toe aan het winkelmandje. Op de bovenkleding wordt standaard gratis het clublogo van VV Sambeek bedrukt. Nadat je de bestelling hebt afgerond ga je naar de kassa waar je jouw persoonlijke gegevens in kunt vullen. Daarna rond je de bestelling af en kun je deze rechtstreeks afrekenen via de ledenshop.

Zodra de bestelling bij SPORT 2000 van Neerven binnen is gekomen ontvang je hiervan een bericht. Je kunt de bestelling vervolgens op gaan halen in de winkel aan D’n Entrepot 5 te Boxmeer.

Met één klik op de button ga je naar de webshop

Laatst aangepast ( dinsdag 09 augustus 2016 17:42 )