14 maart 2020: NL Doet bij VV Sambeek! Help je mee?

Beste leden van VV Sambeek,

Op zaterdag 14 maart is het weer zo ver: dan staat de vrijwilligersactie NL Doet op de planning.
Vorig jaar is er een grote plaag van de eikenprocessierups geweest. Hier willen wij als vereniging mee aan de slag gaan. Tijdens NL Doet willen we op een natuurlijke wijze de eikenprocessierups bestrijden. Dit gaan we doen door 25 vogelhuisjes op te hangen aan de bomen rond veld 2 en 3. Daarnaast zullen er planten- en bloemenzaden worden gezaaid. Deze zullen insecten aantrekken die de rups bestrijden.
Om dit voor elkaar te krijgen is jullie hulp nodig!
Naast volwassenen zijn we ook specifiek op zoek naar leden van de JO-9, JO-10 en JO-11 die willen helpen met het vastspijkeren en ophangen van de vogelhuisjes. De activiteit staat open voor alle vrijwilligers; je hoeft hier voor geen lid te zijn van VV Sambeek.

De activiteit zal om 11.00 uur starten en zal rond 13.30 uur afgelopen zijn. Wij zorgen op deze dag voor een broodje en kom soep. Help je graag mee? Mail ons dan terug op dit mailadres en meld je aan. Vele handen maken immers licht werk!
Hopelijk tot zaterdag 14 maart!
De activiteitencommissie