Afsluiting seizoen voor de jeugd

Nog een paar weken en dan is het seizoen 2018-2019 voorbij. Voorgaande jaren hadden we traditie om het seizoen af te sluiten met een Sport en Speldag, maar daar willen we dit jaar vanaf wijken. Dit jaar willen we het seizoen voor de jeugd afsluiten met een gezamenlijke activiteit op woensdag 29 mei, vanaf 18:15 uur.

Dit is een avond dat de meeste jeugdteams sowieso al trainen, en we willen de jeugd die niet traint vragen of ze daarbij aan willen sluiten. We sluiten de avond rond half 8 – 8 uur af met wat lekkers voor iedereen.  Als ouders bent u uiteraard van harte welkom om deze activiteit bij te wonen.

Aanvullende mededeling.

In overleg met de activiteitencommissie en jeugdcommissie heeft het hoofdbestuur besloten om hier dit jaar een andere invulling aan te geven. Belangrijkste wijziging is het vervallen van de verkiezing van sportman/-vrouw. Afgelopen jaren bleek uit de evaluaties dat deze verkiezing steeds minder draagvlak had en er vele bezwaren waren. Met name het individuele karakter en de criteria om te komen tot een sportman/-vrouw vormden vaak het struikelblok. Dit heeft ons doen besluiten om te stoppen met de sportman/-vrouw. Vanzelfsprekend zal er een passend alternatief zijn en gaan we er een mooie avond van maken.

Wij kijken dan ook met veel plezier uit naar volgende week woensdag en hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Hoofdbestuur VV Sambeek

De activiteitencommissie

Geef een reactie