Bingo vv Sambeek opnieuw een groot succes

Beste leden van de vv Sambeek,

De 2de Bingo van afgelopen zaterdag 3 april was opnieuw een groot succes. Het doel om de sponsors, die het in tijden van Corona erg moeilijk hebben, een hart onder de riem te steken is ruimschoots behaald. Daarnaast was er ook een aantal sponsors die minder last hebben van de maatregelen en dus op een andere manier geholpen hebben de Bingo tot een succes te maken.

Maar…

…vooral Daan, Tom, Nicky en Donny waren de grote krachten en aanjagers achter dit succes. Op eigen initiatief pakten ze de twee Bingo-avonden op, maakten het tot geslaagde activiteiten en zorgden er voor dat ze er ook zelf leuke avonden aan over hielden.

Een oprecht woord van dank aan deze 4 leden met ieder hun eigen kracht binnen de organisatie.

Ze zijn binnen deze samenstelling voornemens om vaker een Bingo te organiseren maar wachten met ongeduld op het moment dat dit weer live in de kantine van ons sportpark kan. De gezelligheid blijft dan niet achter de beeldschermen verscholen maar kan daadwerkelijk met elkaar gedeeld worden.

Hulde!

Antwan Ebben – voorzitter.