De ‘Sammukse’ Club van 50

Op 1 Januari 2017 is deze club opgericht tijdens de nieuwjaarsreceptie. Deze club is bedoeld voor ieder die een warm hart toedraagt aan de gezelligste voetbalclub van de gemeente.

Als lid van deze club heb je een aantal privileges waar menig ander persoon jaloers op zou zijn.
Met je lidmaatschap ben jij namelijk degene die mee kan beslissen welke projecten binnen de club financiële steun kan verwachten.

Deze stem is natuurlijk niet het enige wat je als lid mag verwachten!
Wat dacht je van een geweldige avond/middag waarbij jij als lid welkom bent om te komen genieten en waarbij  een heerlijke hap met een lekker drankje  zeker niet zal ontbreken.
Gedurende deze avond zal er bekend gemaakt worden welke projecten geselecteerd zijn. Op een van deze projecten mag jij die belangrijke stem uitbrengen.

Het mooiste privilege wat jij als lid ontvangt is natuurlijke de eeuwige roem die ontstaat doordat jouw naam op het prachtige bord geplaatst wordt.

Wil jij ook graag lid worden van deze club?

Dan kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:
Nicky de Heuvel    06 39 22 01 28     natdeheuvel@gmail.com
Marc van Bree        06 14 60 19 29     marc.van.bree@live.nl

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.