Een zondag die we nooit zullen vergeten…

Beste leden van de vv Sambeek,

Ik ben weer enigszins geland en heb een fijne werkdag achter de rug. Dit terwijl de selectie voor de derde dag op rij haar welverdiende feestje viert.

Dit na een zondags scenario wat niemand had kunnen schrijven. Een scenario gevangen in deze ene foto.

Een scenario waarin vv Sambeek 1 de winnaar en promovendus naar de 4de klasse mocht zijn. Een scenario waarin ook het besef zat dat niet DWSH’18 1 maar wij teleurgesteld en ontroostbaar buiten de kleedlokalen in het gras hadden kunnen belanden. Beide ploegen waren een van de twee wedstrijden de betere…allebei wonnen we een wedstrijd met 1-2.

Dat ons “urst” uiteindelijk na een zenuwslopende penaltyreeks mocht winnen voelde als een beloning voor een prachtig seizoen.

En dat we het voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd zo enorm goed voor elkaar hadden verdient lof voor alle betrokkenen en voor alle bezoekers. Een ontlading die intens was en veel zegt over de saamhorigheid die al maanden te voelen was binnen onze vereniging.

Geniet nog een keer na middels onderstaande link naar een mooie samenvatting van de wedstrijd.

Maar niet voordat ik een oprecht dank je wel uitspreek naar iedereen die zijn bijdrage geleverd heeft aan dit historische succes voor onze mooie vereniging.

Antwan Ebben – voorzitter.

1. Antwan Ebben

Dank je wel Gérard. Het was een prachtige dag, een prachtig seizoen en een onvergetelijke ontknoping.

2. Gérard Zeegers

Wat een prachtig resultaat voor de VV Sambeek. En wat mooi dat jullie erin geslaagd zijn om het jubeljaar 2022 hiermee extra glans te geven. HARTstikke proficiat aan alle blauwwitten. Op naar optimaal spe(e)lplezier en succes in de vierde klasse.

3. Antwan Ebben

Dank je wel Corina.
    Het was een prachtige zondag en wat fijn dat ook Sep en jullie genoten hebben.
    Dit zal hij niet snel vergeten.
    Dank je wel voor je attente reactie op ons bericht op de website.

Groet,
    Antwan Ebben.

4. Antwan Ebben

Dank je wel Piet.
    Het was een prachtige zondag.
    Dank je wel voor je attente reactie op ons bericht op de website.

Groet,
    Antwan Ebben.

5. Piet Spee

Proficiat met de promotie naar de 4e klasse en veel succes.
    Piet Spee SV Grashoek.

6. Corina

Van harte gefeliciteerd met deze prestatie. Wat een eer dat Sep bij deze wedstrijd pupil van de week mocht zijn. Hij heeft er van genoten, super bedankt!