End of Season Party 2018-2019

Op vrijdag 14 juni werd het voetbalseizoen van 2018-2019 spetterend afgesloten met de jaarlijkse End of Season Party.

Nadat het feest rustig op gang was gekomen, was het aan de voorzitter om een aantal mensen en teams in het zonnetje te zetten.

De periodekampioenen, Sambeek 3, Sambeek dames en Sambeek 4, werden naar voren geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen. Waarbij Sambeek 4 ook werd uitgeroepen tot het team van het jaar en een eervolle vermelding zal krijgen op het bord in de kantine.

De topscoorder van het seizoen werd Sanne Jacobs met 33 doelpunten gevolgd door Fleur Nabbe met 28 doelpunten en Chiel Nabuurs en Simon van de Hoogen, beide met 15 doelpunten.

Als speler van het jaar werd Jan Berkvens uitgeroepen. Een speler van het vierde elftal. Een speler met snelheid en techniek. Iemand die ook nooit te beroerd is om in een ander team te spelen als hij hiervoor gevraagd wordt.

De leider van het jaar werd Harry Willems. Iemand die iedereen positief stimuleert en altijd bereid was afgelopen seizoen spelers af te staan aan ook al ging dit ten koste van zijn eigen team. Dit werd door de aanwezigen met veel gejuich ontvangen.

Verder werd er afscheid genomen van Kees v.d. Heuvel ( trainer van de selectie) Kees gaf in zijn afscheidsspeech nog een aantal aandachtspunten / tips aan om volgend jaar nog beter te kunnen presteren met de selectie.

Ook Tiny Loeffen werd nog in bloemetjes gezet, die behalve de vele werkzaamheden die hij voor de club verricht, ervoor heeft gezorgd dat alle scores van topscoorder, onderlinge competities e.d. het gehele seizoen zijn bijgehouden.

Hierna barstte het feest los en onze DJ Chiel zorgde ervoor dat het feest tot in de late uurtjes zeer gezellig bleef.

De activiteitencommissie wenst ieder een fijne vakantie en een goede start sportief seizoen 2019-2020 toe.

De activiteitencommissie

 

Leave a Reply