HTB accountants & adviseurs is (ook) thuis in Sambeek.

HTB accountants & adviseurs is een voortzetting van Van den Hoogenhoff Administraties & Belastingadvies, al meer dan 30 jaar gevestigd in Sint Anthonis” zegt Hans van den Hoogenhoff. “De grondlegger van ons kantoor, mijn vader Tonny van den Hoogenhoff, is bijna 25 jaar penningmeester van VV Sambeek geweest. En ik ben zelf natuurlijk geboren en getogen Sambekenaar en heb jarenlang op de Sambeekse voetbalvelden rondgerend.”

Hans gaat door: “Nadat we per 1 januari 2019 HTB accountants & adviseurs zijn geworden, hebben we een mooie groei doorgemaakt. Door die aanhoudende groei van klanten, in zowel de agrarische sector als het lokale MKB, moesten wij op zoek naar een nieuwe locatie. Omdat we al 30 jaar in Sint Anthonis gevestigd zijn, wilden wij daar graag blijven. En dat is gelukt! Het nieuwe kantoor aan de Henri Dunantstraat 2-A is uitermate geschikt. Doordat we nu in het nieuwe kantoor gevestigd zijn, kunnen we weer jaren vooruit.”

Door de groei van ons kantoor, is HTB tevens op zoek gegaan naar een nieuwe bedrijfsadviseur om het team in Sint Anthonis te versterken. “En dat is Harm de Kleynen geworden. Harm heeft veel ervaring opgedaan in met name de agrarische sector, eerst bij een groot landelijk accountantskantoor en later een aantal jaren bij de ZLTO.”

Wilt u kennismaken met Hans of Harm, neem dan contact op via telefoon: 0485-384249, e-mail: info@htbaccountants.nl, kijk op www.htbaccountants.nl of loop gewoon even binnen.

Geef een reactie