In memoriam Tonnie van Boxtel

Op woensdag 16 november 2022 overleed Tonnie van Boxtel. Ze werd 85 jaar.

Tonnie is jarenlang gewaardeerd vrijwilliger geweest, veelal samen met haar man Evert. Samen bedienden ze de voetballers en andere belangstellenden gastvrij in de vroegere kantine.

Tonnie maakte zelf de snoepzakjes voor de jeugd en zorgde ook goed voor de senioren. Zo maakte ze thuis de tosti’s en zorgde ze dat er altijd broodjes worst en broodjes gehaktbal waren. Samen met een goed getapt biertje werd de inwendige mens maximeel verwend.

Op maandagen kwam ze naar het sportpark om zowel kantine als kleedlokalen schoon te maken. Eerst deed ze dit met Evert en later samen met hun dochter. Altijd weer op de fiets, door weer en wind, ook omdat ze niet de beschikking hadden over een auto.

Omdat Evert leider was van de veteranen was ze ook steevast betrokken bij de uitstapjes van zijn team. Zo ging ze o.a. altijd mee fietsen tijdens hun jaarlijkse uitje.

Dank je wel Tonnie voor al die jaren vrijwilligerswerk voor onze voetbalvereniging. Zorgen voor is wat je kenmerkte, maar ook je gastvrijheid en betrokkenheid.

Heel veel sterkte aan kinderen en kleinkinderen bij het verwerken van dit verlies.

Namens de leden en supporters van de vv Sambeek hebben we een kaart gestuurd met daarbij een donatie voor Hospice De Cocon Bijna Thuis.

Antwan Ebben – voorzitter