John Klaassens gaat met “voetbaltrainerpensioen”

Enkele weken geleden stelde John me al op de hoogte van zijn aanstaande pensioen als voerbaltrainer. Aansluitend werd kort geleden door John zelf ook aan de selectie verteld dat hij zijn imposante carrière als trainer in Sambeek gaat afsluiten.

Voor nu mag het dan ook de voetbalwereld in…

John is nu 2 jaar werkzaam als hoofdtrainer bij onze vereniging. Hij overwoog destijds al te stoppen, maar had al met zijn gezin gedeeld dat hij dit zou heroverwegen wanneer vv Sambeek voorbij zou komen. De rest is geschiedenis.

Wat zou het mooi zijn wanneer John zijn betrokken periode bij de vv Sambeek zou kunnen afsluiten met een prijs. En dat is niet ondenkbeeldig, kijkend naar de stand op de ranglijst. vv Sambeek doet overtuigend mee om de hoogste posities in de 5de klasse. Daarnaast kennen we John als een waar sportman en professional, waarmee we ons als vereniging verzekerd weten van een meer dan betrokken trainer tot aan het einde van het seizoen.

Trainers die het de moeite waard vinden om bij de start van het seizoen 2022-2023 leiding te geven aan de getalenteerde selectie van onze vereniging, kunnen die interesse kenbaar maken door hun motivatie  en CV te sturen naar voorzitter@vvsambeek.nl

Rest mij John, samen met zijn staf en spelers, een prachtige en succesvolle afsluiting van zijn carrière toe te wensen en vooral te genieten!

Antwan Ebben – voorzitter.