Kantinecommissie

Het kantinepersoneel bestaat momenteel uit:
• De kantinecommissie (4 leden)
• Barpersoneel (15 leden) die de bardiensten en de keuken voor het grootste deel voor hun rekening nemen. 
• Medewerker onderhoud kantine (1 lid)
• Medewerker inkoop (1 lid)

Zij zorgen er gezamenlijk voor dat de voetballers, leiders en ouders van spelers van VV Sambeek en de bezoekende verenigingen op speeldagen op een kopje koffie en/of drankje kunnen drinken. De medewerkers in de keuken voorzien de gasten met warme snacks.

Alle diensten worden geregeld via een rooster. Met wensen en bijzonderheden van de vrijwilligers worden altijd zo veel mogelijk rekening mee gehouden. Niet iedereen kan en wil er evenveel tijd in steken. Maar: vele handen maken licht werk.

Het kantinepersoneel
Het kantinepersoneel is een mix van jong en oud en van dames en heren. Het geeft een prettige sfeer die wij graag willen uitstralen naar onze leden en bezoekers. We hopen dat we deze prettige sfeer en hartelijkheid dan ook weer terug krijgen van de leden. Ook dat maakt het werken in de kantine of keuken alleen maar fijner. Meer vrijwilligers (vooral op de donderdagavond en de zondag) zijn van harte welkom.

Vrijwilligers
Momenteel hebben we dus 17 vrijwilligers die de kantinecommissieleden ondersteunen. Dit aantal mag wat ons betreft nog wel hoger worden. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team willen aanvullen. Ook komt het af en toe voor dat we klem zitten en dan is een incidentele invalbeurt een mooie oplossing. Dus….., stel u beschikbaar zodat (in geval van nood of op andere momenten) ook op u een beroep kan worden gedaan. (inschrijfformulier is te downloaden)

Openingstijden kantine
De kantine is standaard open op donderdagavond, de zaterdag en zondag. 
• Donderdagavond: bar vanaf 20:30 uur tot 23:30 uur, keuken van 21:30 uur tot 23:00 uur.
• Zaterdag  en zondag: afhankelijk van de wedstrijden die er gespeeld worden. 
Daarnaast is de kantine geopend tijdens activiteiten op de andere dagen. Raadpleeg voor meer tijden de website.