Langzaam uit de lockdown – versoepelingen per 3 maart

Nadat de jeugd al langere tijd mocht trainen en onderling wedstrijden kon voetballen mogen de senioren tot en met 26 jaar dat vanaf donderdag 4 maart 2021 ook op ons sportpark Den Urling.

Er wordt getraind in het tijdsblok 19.00 – 20.30 uur zodat iedereen voor aanvang van de avondklok thuis kan zijn. De trainers zien er op toe dat de training niet later dan 20.30 uur wordt afgerond en dat alle spelers aansluitend direct naar huis gaan.

Zorg er met zijn allen voor dat jullie collega-voetballers van 27 jaar en ouder ook snel weer aan het sporten kunnen!

In het kort de regels en afspraken die hier bij horen:

• De trainingsblokken zijn 19.00-20.30 uur
  • Di en Do: Veld 2 voor Sambeek 1 en 2
  • Di en Do: Veld 3 gedeeld voor Dames en lagere teams (veld verdelen naar opkomst)

Let wel:

• Alleen spelers tm 26 jaar (dus geen spelers van 27 jaar en ouder)
  • Kleedlokalen en kantine blijven dicht
  • Max 5 min voor aanvang omgekleed naar het sportpark
  • Na de training direct naar huis
  • Behalve 1 trainer per team geen andere belangstellenden bij de training

Veel plezier, geniet! 🍀

Spreek elkaar daarnaast ook aan op het naleven vd richtlijnen t.w.

• Ben je niet aan het sporten, houd dan overal 1,5m afstand
  • Voel je je ziek, heb je koorts of andere klachten, blijf thuis

De jeugd gebruikt de velden op maandag, woensdag en zaterdagochtend. Daarnaast hebben we met Avance de afspraak gemaakt dat zij op woensdag van 18.00 – 19.00 uur gebruik mogen maken van veld 3 zodat ook zij het sporten kunnen oppakken nu dat binnen nog niet mag.

Vanaf het moment dat de zomertijd in gaat ontstaat er een nieuwe situatie omdat er dan ook gebruik gemaakt kan worden van veld 1 en Avance mogelijk gebruik kan gaan maken van het veld achter Den Urling.

Groet, namens het bestuur,

Antwan Ebben – voorzitter