Nieuwe regels en richtlijnen n.a.v. persco 14 januari 2022

Wat zijn de nieuwe regels?
Met ingang van 15 januari is het weer voor iedereen mogelijk om te trainen en om onderlinge wedstrijden te spelen bij de vv Sambeek. Dit alles zonder beperkingen in groepsgrootte of tijdstip.

• De kantine mag nog niet open;
  • Kleedkamers mogen open: – Voor leden van 18 jaar en ouder alleen wanneer je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs (CTB) – In de kleedkamer dient door spelers van 13 jaar en ouder een mondkapje te worden gedragen;
  • Publiek is niet welkom bij trainingen of onderlinge wedstrijden.

De algemene richtlijnen blijven vanzelfsprekend van kracht. Houd je blijvend aan de basisregels, ook als je gevaccineerd bent.

• Bij klachten blijf je thuis en doe je direct een test
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Schud geen handen
  • Draag als trainer/coach je mondkapje zoveel mogelijk

Vervolg competitie
Dinsdag 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie met hopelijk verdergaande versoepelingen. Voor het vervolg van de competitie wordt ingezet op het weekend van 29 en 30 januari. Dit betekent dat alle competitie- en bekerwedstrijden tot en met 28 januari vervallen.

Na de persconferentie van de 25e hopen we meer duidelijkheid over het verloop van de competitie te kunnen geven.

Antwan Ebben – voorzitter