Sponsorcommissie

Sponsoren, hartelijk welkom op onze sponsorpagina,

VV Sambeek is een vereniging waarbij iedereen de voetbalsport kan beoefenen. Tussen de voetbalverenigingen van Boxmeer en Vierlingsbeek, is VV Sambeek kleinschalig en laagdrempelig, waarbij alle leden, trainers en begeleiders betrokken zijn en streven naar een gezellig samenzijn in combinatie met de voetbalsport. De vereniging streeft erna om binnen deze gemoedelijke sfeer ook het optimale uit de spelers en de elftallen te halen. Daar waar nodig wordt de samenwerking gezocht met RKVV Volharding.

Om de vereniging laagdrempelig en betaalbaar te houden is de steun van sponsoren zeker nodig en wordt enorm gewaardeerd.

De steun is op verschillende manieren mogelijk en kan al voor een klein bedrag per jaar.

De sponsorcommissie informeert u graag hierover.

De bedragen die worden ontvangen van sponsoren worden besteed aan algemene uitgaven en aan jaarlijks specifieke doelen. Soms wordt een groter doel in het vooruitzicht gesteld waarvoor een reserve wordt opgebouwd, zodat het doel op langere termijn kan worden gerealiseerd.

De sponsorcommissie bestaat uit Iza van Bree en Anita Hafmans en wordt ondersteund door Patrick Grevel en uiteraard door het bestuur van VV Sambeek.

U kunt ons bereiken via sponsorcommissie@vvsambeek.nl