Uitnodiging eerste speeldag VV Sambeek

Best lid van VV Sambeek,

Graag willen we je uitnodigen om op 22 september samen met alle leden van de vereniging de opening van het nieuwe voetbalseizoen te vieren.
Vanaf 2 uur ben je van harte welkom op het voetbalveld om dan om half 3 te genieten van de wedstrijd van het eerste elftal tegen VV Leunen  op het veld en daarna om kwart voor 5 de topper Ajax-PSV op de TV in de kantine. Na de wedstrijd van Sambeek gaat de BBQ aan en ben jij (en je partner en/of kinderen) van harte welkom om aan te schuiven. We sluiten het programma rond half 8 af.
Heb je zin om mee te BBQ-en dan vragen we een kleine vergoeding: 3 euro per kind en 5 euro voor een volwassene. Aanmelden kan door uiterlijk 15 september een mail te sturen naar activiteitenvvsambeek@gmail.com. Geef aan met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je wilt komen en vermeld je naam en 06 nummer. We zullen een Tikkie sturen om de kosten vooraf te verrekenen.
En, voor de jeugd van JO7, 9, 10 en 11 hebben we nog een aanvullend verzoek: vind je het leuk om een rol te spelen bij de start van de wedstrijd van het eerste elftal laat dit dan ook via hetzelfde mailadres weten!
We hopen op een grote opkomst!
de Activiteitencommissie