Vrijwilligers

Zoals bij iedere vereniging zijn de vrijwilligers erg belangrijk. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan.

Voetbalvereniging Sambeek heeft ongeveer 90 vaste vrijwilligers. Vrijwilligers zijn er nodig voor bestuur, leiding en het geven van training voor zowel jeugd als senioren. Kantinemedewerkers zorgen voor een belangrijke inkomsten bron van  de kantine. Ook het klein onderhoud van de velden, het overige groen en kleedruimtes en kantine gebeurt door vrijwilligers. Daarnaast zijn er diverse andere soorten werkzaamheden waarvoor vrijwilligers nodig zijn.

Vrijwilligers zijn er dan ook nooit genoeg. Wil je ook iets doen voor onze vereniging. Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Ook al kun je niet elke week, we zijn blij met elke hulp.

Bij onze vereniging zijn alle actieve voetballende senioren verplicht om enkele uren per jaar een vrijwillige dienst te draaien.

Ook ouders van onze jeugdleden hebben hun verplichtingen. Ze moeten enkele keren per jaar rijden naar uitwedstrijden van hun kind.Ook het wassen van shirts van het team van het kind gebeurt 1 of 2 keer per jaar door de ouders. Daarnaast kan men ingedeeld worden voor een kantine dienst.