VV Sambeek doet weer mee met de Rabobank Clubsupport actie.

Laat Uw stem niet verloren gaan en doe mee aan de RABO bank Clubsupport actie.
Vanaf  5 tot 25 oktober  kunnen leden van RABO bank Land van Cuijk en Maasduinen stemmen op  R.K. Voetbalvereniging Sambeek. Door Uw stem kunt U ons financieel steunen. Hoe meer stemmen hoe groter het bedrag dat we kunnen ontvangen. Het bedrag komt ten goede aan de aanschaf van dug-outs.

Stemmen verloopt dit jaar anders dan je  gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op R.K. Voetbalvereniging Sambeek. Je ontvangt dit jaar van de Rabobank  dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Bestuur VV Sambeek