vv Sambeek verlengt samenwerking met John Klaassens en Harrie Willems.

Tijdens de voorbereiding op het lopende seizoen werd de samenwerking gestart tussen vv Sambeek en hoofdtrainer John Klaassens, die de seizoenen daarvoor vv Holthees onder zijn hoede had. Al snel werd duidelijk dat John een prima samenwerking heeft met zowel zijn spelers, verzorger, leiders, grensrechters, bestuur, vrijwilligers en supporters. Niet minder belangrijk is echter te ervaren dat ook de samenwerking met trainer / leider van het tweede elftal; Harrie Willems, een schot in de roos blijkt te zijn.

Al snel na de start van de evaluatie op donderdag 10 december kon naar elkaar uitgesproken worden dat we ons wederzijds verheugen op een voortzetting van de samenwerking.

Praktisch en zeer prettig gevolg is dat zowel John Klaassens als Harrie Willems ook in het seizoen 2021-2022 werkzaam zijn als verantwoordelijken voor de twee selectieteams van de voetbalverenging Sambeek.

Als voorzitter vind ik dit vanzelfsprekend een felicitatie waard aan zowel John als Harrie maar zeker ook aan ons als vereniging.

Antwan Ebben – voorzitter.