Zonder vrijwilligers geen club

VV Sambeek zou niet kunnen bestaan zonder alle vrijwilligers die zich gedurende het hele jaar voor onze club inzetten. Als dank hiervoor organiseren we dit jaar op zaterdag 28 maart een dag om jullie als vrijwilliger te bedanken. Deze datum was al aangekondigd op de site in de activiteitenkalender maar omdat de dag snel dichterbij komt, willen we hem graag nog een keer onder de aandacht brengen. Een meer gedetailleerd programma maken we binnenkort bekend. Dan zal ook de opgave starten. De start ligt in de middag en er zal wederom voor eten gezorgd worden. Deze editie is voor de vrijwilligers en eventuele partner en kinderen. Schrijf de datum al vast op de kalender want we zien jullie graag allemaal op deze vrijwilligersdag.

Activiteitencommissie VV Sambeek